Hírek

Tom Daley és vőlegénye titokban szakítottak

A The Sun magazinnak adott interjújában a világbajnok, olimpiai érmes Tom Daley váratlan nyíltsággal mesélt párkapcsolatáról Dustin Lance Blackkel. A beszélgetésből kiderült, hogy a szerelmeseknek, akiket a fél világ irigykedve néz évek óta, bőven kijutott a kihívásokból is az elmúlt időszakban.

Alig pár barátjuk és rokonuk tudott csak róla, hogy hét hónapig szakításban voltak. „Lance és én egy ideig külön voltunk, de rájöttünk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Lelki társak vagyunk. És az egyetlen útja annak, hogy visszatérjünk oda, ahonnan közösen elindultunk, ha őszinték vagyunk, megosztunk mindent egymással, ami a külön töltött időszakban történt velünk.” A kitárulkozás részeként Tom bevallotta, hogy intim fotókat és videókat küldött egy idegen fiúnak.

A sajtónak is feltárt vallomást valószínűleg az ihlette, hogy az elmúlt hónapokban igen sok ismert és jóképű fiatalember intim fotói és videói kerültek fel az internetre. Nem árt felkészülni rá lélekben, hogy a műugró fiú felvételei is váratlanul felbukkannak valahol.

Személyesen soha nem találkoztunk, csak közösségi felületeken beszélgettünk. Semmi több. De a mai modern világban minden megtörténhet. Minden sokkal könnyebben elérhető, letölthető, terjeszthető.” A hátuk mögött hagyott nehézségek ellenére a brit-amerikai pár továbbra is eltökélt abban, hogy még idén kimondják a boldogító igent.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin