Színes

Tízezer méteren jegyezték el a leszbikus pilótát

Veronica Rojas a hangosbeszélőn keresztül kérte meg Alejandra Moncayo pilóta kezét, miközben az Alaska Airlines Pride in the Sky járatán utazott. A pride tematikájú járaton, 10 ezer méter magasan a lánykérés tökéletes ötletnek bizonyult.

Rojas az Alaska Airlines partnercégének, a Skywestnek dolgozik, és felvette a kapcsolatot barátnője cégével a különleges lánykérés megtervezéséhez. Amit Rojas és a szervezők nem tudtak, hogy Moncayo ugyancsak lánykérést tervez.

Miután az ifjú pár leszállt, Moncayón volt a sor, hogy térdre ereszkedjen. „Ez fantasztikus, ma nagyon-nagyon szeretve érzem magam” – mondta.

 

Fotó: Alaska Airlines

 

Természetesen Rojas és Moncayo is igent mondott, és a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren ünnepelték a kettős lánykérést. A pillanatot az Alaska Airlines is megörökítette, és közzétette YouTube-csatornáján.

A két hölgy először 2020-ban találkozott egymással, egy San Franciscóból Los Angelesbe tartó repülőúton. Rojas elmondása szerint a szerelem első látásra ott volt a levegőben: „Csak arra tudtam gondolni, hogy ó, hű, ez a lány tökéletes.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin