Színes

Titokban megházasodott a New Kids on the Block fiúcsapat meleg tagja

 

A nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején az a New Kids on the Block volt a legmenőbb fiúcsapat, amelynek egykor a színész Mark Walhberg is a tagja volt. Bár tartja magát, hogy minden fiúcsapatban van legalább egy meleg énekes, ebben az időben még mindenkinek titkolnia kellett az orientációját a karrierje érdekében.

 

 

Így tett a NKOTB tagja, Jonathan Knight is, akit majd csak 2009-ben egy pletykalapban bújtatott elő a volt párja. Az énekes ezután bocsánatot kért a rajongóktól, hogy bár a magánéletében nem titkolta az orientációját, mégis ilyen botrányos körülmények között kellett azt a nyilvánosságnak megtudnia.

Bár a fiúcsapat 1994-ben feloszlott, 2008-ban újra összeálltak és főleg a nosztalgiahullámra építve a mai napig koncerteznek. Knight emellett átnyergelt a tévére és az ingatlanokra, saját sorozata fut a HGTV csatornán Farmhouse Fixer címen, amelyben több száz éves New England-i házakat újít fel a megrendelőknek.

„Hamarosan 54 éves leszek, és nem gondoltam volna a húszas éveimben, hogy 54 évesen még mindig a New Kids-szel fogok turnézni, és lesz egy sikeres tévéműsorom is.”

 

 

Knight egy közös barátjukon keresztül 2008-ban ismerte meg a személyi edző Harley Rodriguezt, akivel azóta egy párt alkotnak. Az idők során szerepeltek közösen valóságshowban is, majd 2016-ban egy afrikai nyaraláson jegyezték el egymást. 2021-ben szerettek volna összeházasodni, az utolsó részletig megszervezett esküvőt azonban a koronavírus-járvány miatt nem tudták megtartani.

 

 

Augusztus 24-én aztán egy interjúban elárulta, hogy nem vártak tovább, és titokban összeházasodtak, számol be róla a Los Angeles Times. Az elmaradt ünneplést később bepótolják, és a csendes esküvő után felvették egymás nevét is.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin