Kultúra

7 fiúbanda-tag, akik melegek

Örök törvényszerűség, hogy a fiúbandák minimum egy tagjának melegnek kell lennie. Ez alól ugyan a legendás Backstreet Boys kivételt képez, de most összeszedtünk nektek pár hírességet, akik  pályafutásuk alatt nem coming out-olhattak, mostanra viszont boldog párkapcsolatban élnek azonos nemű párjukkal.

01-Lance-Bass_0

Az N’Sync-es Lance Bass 2006-ban coming out-olt, múlt héten pedig azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy mindenképpen szeretne családot alapítani párjával, Michael Turchin festővel. A pár decemberi esküvőjéről az E! tévécsatorna műsort készített, és ezzel ők lettek az első azonos nemű pár, akiknek az amerikai média ilyen módon közvetítette az egybekelését. Michael pedig nemrég Instagramon dokumentálta a pár mexikói nászútját.

carlos-gonzalez-abella-picture_517x385

Kevesen tudják, de a nyolcvanas években Ricky Martin is egy fiúbanda, a Menudos tagja volt. Párjával, Carlos Gonzalez Abella bankárral 2013 végén 6 év után szakítottak, így Ricky most egyedül neveli két kisfiát. Új lemezén szerepelnek ugyan dalok, amik a kapcsolatukról szólnak, de az énekes saját bevallása szerint most a gyermekeire szeretne koncentrálni.

37d9fac06cd209329d2b8f10388bed19

A New Kids On The Block a nyolcvanas évek közepén tűnt fel, és több, mint 80 millió lemezt adtak el tízéves pályafutásuk alatt. A csapat 2008-ban újra összeállt és mind a mai napig turnéznak. 1994-es feloszlásukat egyébként éppen a meleg tag, Jonathan Knight kiválása okozta, aki szorongásos rohamai miatt távozott. Partnerével, Harley Rodriguez fitneszedzővel idén beutazzák a világot a The Amazing Race nevű tévés vetélkedő keretében.  

04-Stephen-Gately_0

Boyzone Írországból hódította meg rajongók millióinak szívét. 1999-en az egyik tag, Stephen Gately tudomására jutott, hogy az egyik ismerőse nyilvánosságra akarja hozni szexuális orientációját, így inkább ő maga coming out-olt. 2003-ban házasodott össze párjával, Andrew Cowles üzletemberrel. Gately egy veleszületett szívbetegség következtében 2009-ben, 33 évesen hunyt el.

05-Mark-Feehily_0

Az ugyancsak ír Westlife is büszkélkedhet egy meleg taggal: Mark Feehily 2005-ben coming out-olt, és egyben bejelentette, hogy egy brit divatfotóssal, Kevin  McVaid-del él együtt. A fiúk 2010-ben eljegyezték egymást, azonban 2012-ben szakítottak. Azóta Feehily Markus néven építi szólókarrierjét.

06-Blue

Utolsó befutónknak, a Blue-nak kapásból két meleg tagja is van a négyből, ami pedig igazán különlegessé teszi a dolgot, hogy Duncan és Lee technikailag már szexelt egymással – igaz, bevettek a hármasba egy hölgyet is. Duncan sokáig titkolta szexuális orientációját: egy barátnőjétől gyereke is született, és folyton nőkkel járt, miközben az egyik háttértáncossal szerelmesek voltak egymásba. A táncos végül ezért szakított vele. 2009-ben először biszeuxálisként, majd melegként coming out-olt. Lee-nek szintén van két gyereke volt barátnőitől, és ő csak azért nem említette, hogy férfiakkal is volt szexuális kapcsolata, mert senki nem kérdezte – szóval ő valamivel könnyedebben kezelte a témát.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin