Hírek

Eljegyezte párját az egykori fiúcsapat tagja

Tartok tőle, hogy az olvasók jelentős részének semmit sem fog mondani a New Kids on the Block neve.

nkotb
Azért a Step by Step című dalukat jó eséllyel mindenki ismeri, aki hallgatott már kereskedelmi rádiót. Mielőtt 1994-ben feloszlottak volna, 80 millió lemezt adtak el világszerte. Mark Wahlberg testvére mellett a legidősebb tagjuk Jonathan Knight volt (akinek az öccse is a fiúcsapatban énekelt), és Knight egy turné során kiszállt. Aztán 2009-ben egy volt párja egy pletykalapban bújtatta elő, két évvel később pedig egy énekesnő is, akivel korábban összeboronálták őket, kijelentette Knightról, hogy meleg. Az énekes ezután bocsánatot kért a rajongóktól, hogy bár a magánéletében nem titkolta orientációját, mégis ilyen botrányos körülmények között kellett a nyilvánosságnak megtudnia.

Knight 2008 óta él jelenlegi párjával, Harley Rodriguezzel, akivel közösen már valóságshow-ban is szerepeltek. Párja kezét most egy afrikai nyaralás során kérte meg.

„Úgy éreztem, ez a megfelelő pillanat, hogy hivatalos legyen a dolog. Kimentem a gyűrűért, amit három hete vettem, mielőtt elindultunk Afrikába. Nem is sejtette. A Zambezi-folyón hajóztunk, a háttérben vízilovak voltak, krokodilokat láttunk úszni a folyóban, és még szuperhold is volt. Nagyon romantikus volt.”

És hogy mi tartott nyolc évig, hogy végre eljegyzés legyen?

„Ez a vicces két pasival. Mindig nehéz kérdés, hogy ki kérje meg a másik kezét? Szerintem nálunk ez volt a gond. Egész idő alatt azt vártam, hogy ő kérje meg a kezemet, ő pedig talán arra várt, hogy én. Végül eljutottunk addig a pontig, hogy valakinek végre lépnie kellett.”

 

 

Creating more beautiful memories together!

A photo posted by Jonathan Knight-Rodriguez (@jonathanrknight) on

Exhausted and busted! Payback for all the sleeping pics I snap of others on our trips. #SAin21days

A photo posted by Jonathan Knight-Rodriguez (@jonathanrknight) on

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin