Hírek

Testvéreket fogadott örökbe a leszbikus pár, hogy egy család maradjanak

Egy leszbikus pár három kisfiút fogadott örökbe, akiket egészen fiatalon elválasztottak egymástól, külön árvaházba és külön családokhoz kerültek, de a párnak köszönhetően újra egy család lehetnek.

KC és Lena Currie, akik öt évvel ezelőtt keltek egybe, 2018-ban fogadták örökbe a legidősebb testvért, a most három éves Joey-t, miután találkoztak vele egy Children’s Friend nevű szervezet eseményén. Egy évvel később, 2019-ben az örökbefogadás világnapján pedig magukhoz vették Joey kisöccseit, Logant és Noah-t is – számol be róla a Pink News.

 

KC és Lena a fiaikkal.

 

A pár boldogan emlékezett vissza az első találkozásokra, és mostanra a kisfiúk olyan közel kerültek hozzájuk, hogy egyiküket anyának, míg másikukat anyunak hívják.

Az örökbefogadásoknak egytől egyig megvan a maga külön története. Miután örökbe fogadták Joey-t, KC és Lena telefonhívást kapott a Children’s Friendtől, akik elmondták nekik, hogy Joey kisöccsének, az akkor még csupán hat hetes Noah-nak is otthonra lenne szüksége. Természetesen a pár azonnal igent mondott, és magához vette a csöppséget.

Egy hónappal később újra megcsörrent a telefon, és ezúttal a középső testvér, Logan sorsáról beszéltek, aki akkorra már egy másik családdal élt. Legalábbis a tervek szerint így kellett volna alakulnia, de az utolsó pillanatban kudarcba fulladt a gyermek elhelyezése, és másik otthonra volt szüksége. A Children’s Friend arra volt kíváncsi, vajon KC és Lena szeretné-e a harmadik testvért is örökbefogadni.

„Mintha egy belső hang szólt volna hozzánk. Végül igent mondtunk, mert fontosnak tartottuk, hogy a testvérek együtt maradjanak. Amikor majd idősebb korban kérdéseik lesznek, ott lesznek egymásnak és együtt élik majd át ezt az egész kalandot”

– nyilatkozta KC, aki most már kedvesével együtt három csodálatos kisfiú anyukájának mondhatja magát.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb