Itthon

Szijjártó Péter az ENSZ ülésén: itthon a keresztény értékrend a garancia az emberi jogok érvényesülésére

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának ülésén mondott ma beszédet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarország emberi jogi egyetemes felülvizsgálata ügyében. Nem ez az első alkalom az utóbbi hónapokban, hogy Szijjártó az ENSZ előtt kénytelen magyarázkodni, legutóbb tavaly novemberben tagadta ugyanitt, hogy a homofób propagandatörvény homofób lenne.

 

 

A miniszter mostani 20 perces beszédében kifejtette, hogy 267 javaslatot kaptak a tagországoktól az emberi jogok magyarországi érvényesülését illetően, többségében konstruktívat. Ezekből 131-et elfogadtak, 136-ot tudomásul vettek – utóbbit azért, mert a magyar kormány szerint azok már vagy részben teljesültek, vagy nem összeegyeztethetőek az Alaptörvénnyel, vagy politikailag motiváltak voltak – foglalja össze a Telex.

Magyarországot 12 éve egy kereszténydemokrata, nemzeti, patrióta és jobboldali kormány vezeti, amely kormány a politikáját a keresztény értékrendre alapítja. És ez a keresztény értékrend a garancia arra, hogy Magyarországon az emberi jogok maradéktalanul érvényesüljenek” – jelentette ki magabiztosan.

A hazánkba érkező menekültek évek óta embertelen kezelése mellett bírálták Magyarországot a családok jogait érintő, gyermekvédelminek mondott intézkedések miatt is, úgyhogy Szijjártó Péter elsorolta, hogyan védik a gyerekeket és családokat. Az anya nő, az apa férfi, házasságot meg egy férfi és nő köthet – hangzott el a kulcsgondolat.

Elhangzott az is, hogy a gyermekvédelminek mondott törvényben csak a családokat és a gyerekeket védik, hogy ne találkozzanak nem kívánt tartalmakkal, ehhez ugyanis csak a szülőnek van joga. Ki is hangsúlyozta, hogy az április 3-i parlamenti választással egy időben népszavazás is lesz.

 

Érvénytelennek ígérkezik a kormány propaganda-népszavazása

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin