Életmód

Szextrém: extrém helyek a kalandos szexért

Szex a parkban, szex a strandon, szex egy kapualjban. A romantikus – és kevésbé romantikus – együttlétekre megannyi helyszín megfelelőnek tűnhet, pláne azok számára, akik szeretik az extrém és többé-kevésbé rizikós szituációkat. Hiszen ki ne álmodna arról, hogy az amerikai filmekből jól ismert jelenetet megvalósítva egy repülőgép mosdójában szeresse kedvesét? Az életben persze egy iszonyatosan szűk helyiségről beszélünk, de mégis, ott van a tudatunkban, hogy szó szerint a fellegekbe repítjük a másikat.

Jómagam is mindig ki akartam próbálni, milyen elvörösödött képpel összetalálkozni a stewardess- szel, miután ketten lépünk ki a repülőgép mosdójából. Sőt, az extrém sportok szerelmeseként néha elképzelem, hogy ejtőernyőzés közben élvezem az élet gyönyöreit egy szexi tandempilótával.

Na de visszatérve a földre, a legrizikósabb együttlétet, amelyben eddigi életem során részem volt, egy emberekkel kevésbé túlzsúfolt vonat utasterében élvezhettem. Egy másik alkalommal pedig egy túlzsúfolt vagon mosdójában. Igen, annak idején sokat jártam vonattal, és volt is partnerem. Manapság többnyire repülővel vagy autóval utazom, egymagam azonban nem sok mindent tehetek.

Muscular young twins with beautiful sexy body and bare torso standing outdoor in pants on natural background

A melegeknek persze nem mondok újat a szabadban való szexszel, hiszen többségünk nem egyszer kényszerült olyan szituációba, hogy bizony nem volt más megoldás. A lehetőségek hiánya sokszor szül kényszerhelyzetet, ha pedig nincs pénzünk motelszobára, marad a természet lágy öle. Tinédzserkoromban velem is előfordult, hogy az erdő sűrűjében kellett bujdokolnom a barátommal, haza ugyanis nem tudtam vinni, ahogy ő sem engem. Tanulóként a malacperselyem is kongott az ürességtől, így csak hálát adtam az égnek, hogy nyár van. Manapság szerencsére már csak élvezetből vágok bele a sűrűjébe, ha az ágyamat már túl szűkösnek érzem, és elkap a pillanat heve. Az expasimmal egy eldugott stég fapallóin henteregtünk a Balatonnál nem sokkal azután, hogy összejöttünk, máskor pedig a Dunában ugrottam a nyakába, de tartottam már oboahangversenyt is egy moziban egy korábbi partneremmel.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus válaszol:

Hevesi Kriszta, fotó: Csányi István

„A legtöbb embert izgatja a lebukás veszélye, a rizikós szituációk megélése. A melegek esetében azonban még fontosabb az óvatosság, hiszen ha lebuknak, erősíthetik az emberekben kialakult sztereotípiákat, amelyeken amúgy sem enyhítenek a közismert szabadtéri találkahelyek. Ha azonban körültekintőek a párok, akkor frissítően és izgalmasan hathat kapcsolatukra egy új hely feltérképezése. A pácienseimnek is azt szoktam javasolni, hogy próbáljanak ki változatos helyszíneket. Hogy a szerelmesek legálisan tehessék ezt, a japánok létrehoztak úgynevezett love hoteleket, ahol a szobákat különböző tematikák szerint rendezték be. A párok egy bárpulton, fogorvosi rendelőben, de akár űrhajóban is kiélhetik vágyaikat. Ez a melegek számára is kiváló megoldás, hiszen helyzetüket nem csak kamaszkorban nehezítheti a titkolózás. Egy családja által házasságba kényszerített meleg férfi is vetemedhet arra, hogy a szabadban szexeljen. Ezt azonban legjobb meleg időben tenni, hiszen a hideg a férfiasságra is negatívan hat. Alkalmi együttlét esetén pedig érdemes kétszer is meggondolni a szexet a szabad ég alatt, ugyanis a választott személy úgy érezheti, hogy partnere annyira sem értékeli őt, hogy szobára vigye.”

A kalandvágy mellett a régebb óta fennálló kapcsolatok vérfrissítése érdekében is kiváló ötlet helyszínt változtatni, és kipróbálni extrémebb, izgalmasabb helyzeteket. Még mielőtt azonban belecsapnánk a lecsóba, jó, ha felmérjük a terepet. Bár a lebukás veszélye mindig izgalommal tölti el az embert, érdemes vigyázni, hiszen közszeméremsértésért jókora összegű helyszíni bírságot és akár két hónapos elzárást is kaphatunk, de közmunkára is foghatnak bennünket.

A nem várt közönségen kívül az egészségügyi kockázatokat is jó, ha számba vesszük, amennyiben szaunákban, fürdőkben vagy a strandon akarunk kedvesünknek esni. Míg a szaunák esetében fennállhat az oxigénhiányos állapot elérésének veszélye, a fürdőkben és a strandokon különböző gyulladásos betegségeket, gombát szedhetünk össze. Bár sokan szeretnek nyaranta a Balatonban

közösülni, Magyarország tengere többnyire iszapos partokat mos, nem beszélve arról, hogy néha mi minden úszik el mellettünk a vízben. Ez azonban ne szegje kedvünket, hiszen ha kellően körültekintőek vagyunk, könnyen kiküszöbölhetjük a nehézségeket, és felhőtlenül feszegethetjük fantáziánk határait.

Máthé Bence

 

Previous post

Calvin Kleinnak 45 évvel fiatalabb pasija van?

Next post

Melegnek tűntek, börtönbüntetést kapott két tunéziai fiú