Lifestyle

Szakított az Instagramról ismert cuki apuka-páros

Néhány hónapja még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van Kordale Lewis és Caleb Anthony háza táján.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

A Lewis család élete másfél évvel ezelőtt fenekestül felfordult, amikor egy ártatlan Instagram-kép kapcsán hirtelen az egész internet velük lett tele: a fotón a két apuka lányaikkal készülődik a fürdőszobában. Rengeteg pozitív üzenetet kaptak, azonban természetesen sokan kemény homofób támadásokat is intéztek a pár ellen.

Ez utóbbiakra reagáltak néhány hónappal ezelőtt a Nikon kampányában: a videó arról szólt, hogy ők is egy ugyanolyan hétköznapi család, mint bármelyik másik. Most úgy tűnik, hogy sok hagyományos családhoz hasonlóan náluk is eljött a szülők elválásának ideje.

Fotó: Nikon/Vimeo
Fotó: Nikon/Vimeo

Caleb hosszú levélben tájékoztatta rajongóikat, amelyből azt lehet leszűrni, hogy valószínűleg megcsalás volt a szakítás közvetlen kiváltó oka: „Nem mondom, hogy nekem nem volt szerepem a dologban, de se én, se más nem érdemli meg, hogy olyan szinten megalázzanak, mint engem, és hogy ez még a családi nyaralásunkon is folytatódjon. Ha valóban a lelki társaddal vagy együtt, akkor soha nem kellene, hogy megkérdőjelezd vagy sutba dobd az erkölcseidet; ennek nem így kell működnie… örülök, hogy újra ‘Caleb’ lehetek” – ez utóbbi megjegyzéssel arra utalt, hogy a különféle közösségi médiafelületeken kordalenkaleb felhasználónéven szerepeltek együtt.

Ami a gyerekeket – Maliát, Desmiray-t és Kordale Jr.-t – illeti, Caleb róluk is írt az üzenetben: „Őket természetesen továbbra is ugyanúgy fogom szeretni, mint ezelőtt. Tulajdonképpen egyedül őmiattuk sajnálom, hogy el kell jönnöm.” 


Kordale az elmúlt hónapokban Picture Perfect? címmel egy memoárt jelentetett meg, amelyben kapcsolatukról, családi életükről, valamint az ominózus fotó elkészülésének körülményeiről is írt. Az Instagramról azóta eltűntek a róla készült képek, és ő egyelőre nem nyilatkozott a szakításról.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin