Színes

Svédország ad otthont az ötvenedik Drag Race évadnak

Hallå, hallå, hallå! – mondaná Charles RuPaul, ha ő lenne a hamarosan érkező Drag Race Sverige, azaz Drag Race Sweden házigazdája.

A márciusban bemutatkozó, várva várt új széria csatlakozik a franchise már létező formátumaihoz Thaiföldön, Chilében, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Ausztráliában, Franciaországban, a Fülöp-szigeteken, Olaszországban és természetesen az Amerikai Egyesült Államokban.

A svéd széria további különlegességét adja, hogy első évada egyben a Drag Race franchise ötvenedik évada is lesz.

A műsorvezető a színész és drag queen Robert Fux lesz, aki olyanok nyomdokaiba lép, mint RuPaul, Fred Van Leer, Priscilla, Paolo Ballesteros és Brooke Lynn Hytes. Fux mellett állandó zsűritagként jelen lesz Farao Groth, stand-up komikus és rádiós-televíziós műsorvezető, valamint Kayo, a Fångarna på fortet (Fort Boyard) műsorvezetője és a Melodifestivalen egykori győztese.

Fux nyilatkozatában így mesélt: „Farao és én valójában régi barátok vagyunk. Ő hisztérikusan vicces és sokat tud a dragról. Kayo, akit a forgatás során volt szerencsém megismerni, hihetetlenül elbűvölő, és szeme van az igazi tehetségekhez. Együtt vesszük górcső alá a királynőket, és gondoskodunk róla, hogy a megfelelő vigye haza a koronát.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WOW Presents Plus (@wowpresentsplus) által megosztott bejegyzés

 

„Igazából meglepett a királynők energiája és elszántsága. Ők Svédország legjobb dragművészei, és mindegyikük nagyon akarja ezt a győzelmet. De kemény lesz a verseny a koronáért” – tette hozzá Kayo.

Magyarországról a Drag Race Sverige a WOW Presents Plus streaming szolgáltató oldalán keresztül lesz elérhető, eredeti hanggal, de többek között angol nyelven is feliratozva.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin