Színes

Stílusosan érkezett meg a sorozatba a Sárkányok háza meleg karaktere

Harmadik részén is túl van a Trónok harca előzményének tekinthető Sárkányok háza, amely egyelőre a HBO legjobban induló sorozata. Az Amerikai Egyesült Államokban a bemutatkozó rész közel 10 millió nézővel nézettségi rekordot döntött az első estékén, a múlt heti második epizódot pedig még többen látták (10,2 millió néző).

A harmadik epizódra pedig megérkezett az első meleg karakter, Laenor Velaryon. Bemutatására több időbeli ugrást követően került sor, miközben Daemon Targaryen (Matt Smith) folytatja harcát a trónért.

Laenor Velaryon (Theo Nate) Lord Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen hercegnő fia, és Laena ikertestvére, akit az előző epizódban valójában már bemutattak, amikor a szülei megpróbálták rávenni a királyt, hogy tegyék a menyasszonyává, annak ellenére, hogy még csak gyerek volt.

Laenor stílusosan sárkánya hátán érkezik a harmadik részbe, a Stepstones-i csata során. Csatlakozott hozzá Ser Joffrey Lonmouth (Solly McLeod) is, akiről George RR Martin könyvsorozata alapján szinte biztosra vehető, hogy a szeretője.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin