Lifestyle

Sokáig lebeszélték róla Kristen Stewartot, hogy nyíltan beszéljen szexualitásáról

Címlapinterjút adott a Harper’s Bazaar magazinnak Kristen Stewart. A színésznő a magánéletével kapcsolatos kérdésekre is bátran válaszolt és ez alól nem jelentettek kivételt a szexuális orientációjára vonatkozóak sem.

 

Kristen Stewart

 

Azt hiszem egyszerűen élvezni akartam az életet. És ez előnyt élvezett az életem védelmével szemben, azáltal ugyanis nemcsak védtem, de romboltam is” – idézi fel a vívódó éveket Stewart az interjúban. „Nem mehetsz utcára azzal, akivel együtt vagy? Nem beszélhetsz róla egy interjúban? Hagytam, hogy a régi beidegződés vezéreljen, amely értelmében óvni akarod a karrieredet, a sikereidet és a termelékenységedet, miközben vannak emberek, akiknek nem tetszel úgy, ahogy van, másoknak az nem tetszik, hogy lányokkal randizol, vagy hogy nem leszbikusként, esetleg nem heteroszexuálisként határozod meg magadat. Az emberek tudni akarják, hogy mégis mi a franc vagy te?

A Bazaarnak adott interjúban a színésznő elmondja, hogy nem tekint magára biszexuálisként. Ezen elhatározásában a fiatalabb generációk inspirálták, akik elutasítják a bélyegeket. Szerinte az emberiség lassan eljut egy olyan pontra, amikor az orientációk egyre kevésbé játszanak szerepet, a határok elmosódnak és Kristen ezt fantasztikusnak tartja.

E mentalitás azonban hosszú évek szülöttje, sokáig ugyanis határozottan lebeszélték arról, hogy saját szexualitásáról nyíltan beszéljen. „Tégy magadnak egy szívességet és ne menj ki a barátnőd kezét fogva az utcára, ha Marvel-filmben szeretnél szerepelni” – hallatszott egykor például az egyik tanács. Ma már azonban nem akar olyan emberekkel dolgozni, akik ilyennel tömik a fejét. Különösen, hogy ha esetleg egy ajtó mégis bezárulna, mindig van egy másik, amely kinyílik. Idén ősszel például a legújabb Charlie Angyalai film egyik főszerepében láthatjuk viszont. Magánélet, barátnők és barátok, na meg „aggódó” tanácsok ide vagy oda.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin