Hírek

Sminkje miatt aláztak meg egy meleg Jonas Brothers rajongót a koncert biztonsági őrei

Egy tizennyolc éves Jonas Brothers rajongó számolt be arról, hogy a dublini koncerten a biztonsági őrök azt mondták neki: ő nem férfi, amiért smink van rajta és a táskájában.

A középiskolás David Tynan a dublini Jonas Brothers koncertre érkezett, amikor az eset történt. A fiút sokkolta a biztonsági őrök viselkedése, és megszégyenítve érezte magát, amikor azt mondták neki, hogy csatlakozzon a női sorba, mivel sminket viselt, és a táskájában is találtak belőle – írja a Pink News.

 

David Tynan és Leagh McGuirk

 

Tynan barátja, Leagh McGuirk, akivel együtt ment a koncertre, azt mondta, a biztonsági őr félrelökte a fiút, és azt mondta neki: „Nem fogunk átkutatni, számunkra nem vagy férfi.”

Igaz, hogy Tynan sminket viselt a koncert napján, de ahogy mondani szokás „férfi” öltözékben jelent meg, pontosabban cargo nadrágban és bakancsban. A középiskolás a kezdeti sokk mellett meg is riadt a hallottaktól, és egyszerűen nem értette, mi történik vele.

Végül átment egy női biztonsági őrhöz, aki átkutatta, és azt mondta: „Te nem ezt érdemled.” Azt is hozzátette, hogy a másik biztonsági őr reakciója nem volt helyes, ahogy az sem, hogy kényelmetlenül érzik magukat a gondolattól, hogy átkutassák Tynant.

„Még most is megborzongok, ha rá gondolok. Kevesebbnek éreztem magam, és még a nememmel sem voltak tisztában. Ez borzasztó érzés. Azért mentem el a koncertre, és azért vettem meg a jegyet, hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy mások elítéljenek.”

A koncert helyszínéül szolgáló 3Arena is tudomást szerzett az esetről, és azonnal bocsánatot kért a fiútól:

„Elnézést kérünk a félreértés miatt, amit a koncertlátogató neme váltott ki.”

Ettől függetlenül az aréna több kritikát is kapott annak ellenére, hogy Írország egyik legkedveltebb koncerthelyszínének számít az előadóművészek számára. Egyesek szerint a biztonsági őr cselekedetei arra mutatnak, hogy csakis egyfajta férfiasságot ismer, míg mások rámutattak arra a tényre, hogy bárki viselhet sminket nemtől függetlenül.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin