Hírek

Sarah Paulson egy nála 30 évvel idősebb nővel randizik

Az Amerikai Horror Story és a The People vs O.J. Simpson sztárja 2005 óta vállalja nyilvánosan azt, hogy a nőkhöz vonzódik. Akkor a Tony-díj átadóján csókolta meg barátnőjét, a nyertes Cherry Jonest. Mostanában viszont a nála 30 évvel idősebb, Emmy-díjas Holland Taylorral randizik.

Sarah Paulson 2005-ben úgy nyilatkozott a NOTOFU magazinnak, hogy teljesen természetes reakciója volt az, hogy megcsókolta a barátnőjét, aki Tonyt nyert. „Csak azt tettem, amit mindenki más tenne, ha a szerelme egy komoly elismerésben részesül” – fogalmazott. „Most veregettem volna meg a vállát, hogy Ügyes voltál, haver? Én nem ilyen vagyok.”

sarah-paulson_640x345_acf_cropped-1

A színésznő az Amerikai Horror Storyval és The People vs O.J. Simpsonnal világhírnévre tett szert, de anno nagyon félt attól, hogy derékbe törik a karrierje. De szerencsére remek főnöke volt akkoriban, aki azzal fogadta, nincs mitől félnie. „Életem megkönnyebbülése volt az. Bár észre se vettem, hogy rettenetesen izgulok, amíg nem szóltak”  – mondta.

Sarah Paulson mostanában pedig Holland Taylorral randizik, aki a Két pasi meg egy kicsi Evelyn Harperjeként lett világhírű. Taylor 2015-ben WNYC Rádió műsorában mesélt először kapcsolatukról. Akkor úgy fogalmazott: „Kifelé élem az életem. Ez a legcsodálatosabb és legrendkívülibb dolog az életemben.”

Paulson a kapcsolatukról azt mondta: „Szerintem mindenkinek engedni kell, hogy az igazukat mondhassák, azt amit ők akarnak, és hogy megmutathassák a világnak kik is ők. Képesnek kell lenni arra, hogy azt szeresd, akit akarsz.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin