Kultúra

Ruby Rose és párja szakítottak

Az álompár két év után döntött úgy, hogy különválnak útjaik, de elmondásuk szerint továbbra is jóban vannak egymással.

Fotó: Sophy Holland/Diva Magazine
Fotó: Sophy Holland/Diva Magazine

Sok-sok cuki Instagram-poszt, fantasztikus fotósorozat és szerelmes nyilatkozat után véget ért Ruby Rose és menyasszonya, Phoebe Dahl kapcsolata. Roald Dahl világhírű író unokája – és egyben a Faithlcloth&Supply nevű márka tulajdonosa – így nyilatkozott nemrég a US Weekly magazinnak: „Két csodálatos év után Rubyval úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink. Még mindig szeretjük és mindenben támogatjuk egymást; a különválás közös döntésünk volt. A szakításunknak semmi köze a médiában olvasható pletykákhoz, és a legjobbakat kívánjuk a másiknak.” 

A páros románca izgalmasan kezdődött: amikor két évvel ezelőtt találkoztak Phoebe Dahl kerti partiján, saját bevallásuk szerint szinte első látásra egymásba szerettek, és Phoebe nem sokkal később szakított is akkori párjával. Az erős érzelmek három hónappal később eljegyzésben csúcsosodtak ki, az esküvő szervezését azonban Ruby elfoglaltságai miatt egyelőre félretették. Az ausztrál modell-színésznőnek az Orange Is The New Black című sorozat hozta meg a világhírnevet, Phoebe pedig saját márkája építésén dolgozott. Úgy tűnik, a munka felemésztette a kapcsolatukat és a kezdetben oly heves érzelmeket.

„Phoebe továbbra is a szívemben él” – írta Ruby Rose a Twitterjén. – „Mindig szívesen emlékszem majd vissza az együtt töltött időre. Jobb ember lettem az idő alatt, amíg együtt voltunk.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin