Hírek

Rajongói inspirálták előbújásra A Grace klinika sztárját

Az ABC tizennégy éve futó sorozatát, A Grace klinikát a legjobb sorozat-dráma kategóriában jelölték a 30. GLAAD Media Awardson, amelynek apropóján egyik főszereplője őszintén vallott a közelmúltban körülötte keringő hírek hátteréről.

 

Jake Boreli

 

Hónapok óta osztozik szerelmes jeleneteken Jake Borelli és Alex Landi karaktere, akik közül egyikük nem is olyan régen úgy érezte: e történetszál felnyitotta a szemét, rajongói pedig akaratlanul is arra sarkallták, hogy felvállalja önmagát melegként – írja a Pride.com. Az új páros láttán a sorozat LMBTQ rajongói számtalan üzenettel halmozták el a színészeket és a készítőket. Elárulták, milyen jó érzés végre olyan szereplőket látni a televízió képernyőjén, mint amilyenek ők maguk is. E momentumok döbbentették rá Borellit, hogy elárulja: meleg.

„A rajongók csodálatosak. Az első naptól kezdve kimutatták a szeretetüket és támogatásukat. Ők voltak azok, akik először a coming outra biztattak. Minden akkor kezdődött, amikor A Grace klinikában Nico (Alex Landi) és köztem elkezdett működni a kémia, aztán hallottam azt a sok őszinte történetet arról, hogy a rajongók végre képviselve érzik magukat, és legbelül azt gondoltam: Hé, srácok! Fogalmatok sincs róla, mennyire átérzem a helyzeteteket. […] Szóval miattuk találtam meg a bátorságot, hogy azt mondjam: én is így érzek. Együtt vagyunk ebben az egészben. Megértelek titeket, és végre úgy érzem, megértenek engem. Ez gyönyörű, beszéljünk róla még többet.”

Borelli arról is mesélt, hogy sorozatbeli karakterének is sokat segített a coming out, mivel Dr. Levi Schmitt magabiztosabbnak érzi magát a testében, mióta megismerkedett Dr. Kimmel, a rajongók pedig alig várják, hogy még többször láthassák kedvenc párosukat a képernyőn.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin