Kultúra

Radványi Viktóriával a címlapon érkezik a Humen Magazin új száma

 

Március 18-án érkezik a Humen Magazin új száma, amelyben kiemelten foglalkozunk az április 3-i választással és népszavazással. Radványi Viktóriával, a Budapest Pride elnökével az ukrajnai háború, a menekültek segítése és az orosz oligarchák által pénzelt nemzetközi homofóbia ugyanúgy szóba került, mint a magyarországi helyzet.

Márki-Zay Péter szerint „abban az egységes ellenzék valamennyi pártja egyetért, hogy semmilyen diszkrimináció nem érheti a melegeket Magyarországon” – a miniszterelnök-jelölttel Kanicsár Ádám András beszélgetett arról, hogy mire számíthat az LMBTQ közösség egy ellenzéki győzelem esetén.

Három nyíltan meleg magyar politikus mesélt arról, milyen számukra ma Magyarországon politizálni – Sebián-Petrovszki Lászó országgyűlési képviselővel, Barabás Richárddal, Újbuda alpolgármesterével és Turgonyi Dániellel, Óbuda alpolgármesterével készített interjúinkból ez is kiderül.

A politikai témákon túl olyan érdekességekkel is készültünk, mint például a szüfrazsett leszbikus indiai hercegnő története, aki száz évvel ezelőtt egy virágokkal ölelt villában megteremtette a saját menedékét, ahol több mint harminc éven át élt párjával boldogan. Szóba kerül a társszülőség témája, ami egyfajta alternatíva lehet a gyermeknevelésre vállalkozó azonos nemű párok számára, és szubjektív könyvmustrát is hozunk az előző év magyar nyelvű LMBT+ címei közül.

Március 18. után keresd az ingyenes Humen Magazin új számát a megszokott terjesztési pontokon, de akár a saját postaládádba is kérheted.

A POSTAI KISZÁLLÍTÁSHOZ KATTINTS IDE!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin