Lifestyle

Pink Sunday – A szivárványos termékek napja

A Black Friday-ről garantáltan mindenki hallott. De miért is ne lehetne ehhez hasonlóan egy olyan alkalom, amely dedikáltan a szivárványos termékekről szól? Mondjuk épp Valentin-nap előtt?

Így született a Pink Sunday ötlete, amikor egész vasárnap a tiéd lehet tucatnyi szivárványos termék a Humen.Shop kínálatából. A szájmaszktól kezdve a parfümön át a könyvekig csupa különlegesség – méghozzá akár 30 százalékos kedvezménnyel. Amikor pedig egész vasárnapot írunk, akkor azt szó szerint értjük! Az akció akkor indul, amikor a Földön elsőként Új-Zélandon beköszönt a vasárnap, azaz már szombaton 12 órától, és egészen addig tart, amíg Hawaii-on véget nem ér, azaz hétfőn 11 óráig.

 

A szivárványos termékek teljes listáját ITT találod!

 

És hogy mi minden vár rád?

Téged vár szivárványos üvegével Jean Paul Gaultier parfümje, találsz nálunk szivárványos szájmaszkot, ahogy a Szivárványos innen és túl című könyvet Juhász Gábortól, de válogathatsz Steiner Kristóf könyvei közül, valamint szivárványos gym bag, vászontáska, és annyi minden más közül.

Ne feledd, február 6. 12:00 és február 8. 11:00 között érdemes lesz felkeresni a Humen.Shopot! A legjobb azonban mégis az, hogy minden egyes vásárlásoddal LMBTQ-ügyeket felkaroló civil szervezeteket támogathatsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, élj a Pink Sunday árkedvezményeivel!

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin