Színes

Pasijával közös fotót posztolt a nyíltan meleg aktív amerikaifutballista

Néhány hónappal azután, hogy egy TikTok-videóban coming outolt, az NFL (National Football League) első nyíltan meleg aktív játékosa, Carl Nassib egy Instagram-sztori erejéig párját is bemutatta közösségi média-követőinek és a világnak.

 

 

Nassib Gudzinát be is jelölte a fényképen, amelyet egyszerűen két piros szív emojival címkézett fel.

A 28 éves amerikaifutballista először szeptember végén erősítette meg, hogy kapcsolatban él, amikor megjelent csapattársa, Darren Waller Comeback Stories című podcastjében. Itt többek között arról is beszélt, hogy miután a Pride Hónap során coming outolt, az egyetlen dolog, ami hiányzott az életéből, az az volt, hogy „valakinek az első számú prioritása legyen”. Majd hozzátette: „De most már megvan, szóval ez jó.

Amikor a podcast társ-műsorvezetője, Donny Starkins további részleteket szeretett volna megtudni, Nassib annyit mondott: „Ó, találkoztam egy fantasztikus sráccal. Ő a legjobb.

 

 

Bár név szerint nem említette Gudzinast, az internet népa hamar kinyomozta, ki lehet a szerencsés férfi. Az sokat segített, hogy Gudzinas nyilvános profilján több közös képet posztolt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erik Gudzinas (@gudzinase) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erik Gudzinas (@gudzinase) által megosztott bejegyzés

 

Nassibot 2016-ban draftolta a Cleveland Browns, majd két évet a Tampa Bay Buccaneersben játszott, mielőtt hároméves szerződést írt volna alá 2020 márciusában a Las Vegas Raidersszel.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin