Egészség

Online tréningcsoport indul fiatal queer felnőtteknek

Ha 18-26 éves, nem-cisz és/vagy nem heteró fiatalként szeretnél egy sokszínű, és elfogadó csoportban közösen tanulni önmagad megismeréséről, stresszkezelésről, támogató közösségeid megtalálásáról, és arról, hogyan szeretheted magad jobban, úgy ahogy vagy, akkor neked való az ingyenes, 9 alkalmas online AFFIRM tréningünk!” – olvasható a Háttér Társaság felhívásában.

De mi is ez pontosan? Az AFFIRM egy kognitív viselkedésterápia alapú tréningcsoport LMBTQ+ fiatal felnőtteknek, ahol speciális stresszkezelési készségek sajátíthatóak el önmagunk felfedezése mellett. „A tréning során interaktív feladatokon keresztül megtanulhatod, hogyan függenek össze a gondolataid, az érzéseid és a viselkedésed, hogyan hat mindezekre a kisebbségi stressz, és hogyan tudsz aktívan tenni a mentális egészséged megőrzéséért.

Helyszín: online, zoom

Kezdés: 2023. október 10. (kedd) 18:30-20:00

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Háttér Társaság (@hattertarsasag) által megosztott bejegyzés

 

A további 8 alkalmat ezután keddenként, ugyanebben az időpontban tartják a szervezők. „Az első alkalommal megismerkedünk egymással, és döntünk az elköteleződésről. Amennyiben ezután is velünk tartasz, fontos része leszel a csoportnak, és szükségünk van a részvételedre – ha velünk tartasz, légy szíves, gyere el minden foglalkozásra!” – írják.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

A férőhelyek száma limitált, lemondás esetén a várólistán szereplőket értesítik!

Regisztrációs határidő: 2023. október 6.

A csoport vezetői:

Németh Ádám – tanácsadó szakpszichológus, AFFIRM facilitátor

Beda Balázs – képzésben lévő tanácsadó szakpszichológus, AFFIRM facilitátor

A tréning nem terápiás célzatú, nem helyettesíti a pszichiáter, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta által elvégzett diagnózisalkotást vagy bármilyen pszichiátriai zavar, egészségügyi probléma kezelését. Amennyiben jelenleg pszichiátriai vagy pszichoterápiás kezelésben, vagy pszichológiai tanácsadásban veszel részt, a részvételedet egyeztesd a veled kapcsolatban álló szakemberrel, és kérünk, hogy oszd meg velünk az elérhetőségét.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin