Hírek

Öngyilkos lett a három hete YouTube-on előbújó meleg fiú

Három héttel azután, hogy Liam McAlpine YouTube-csatornáján – ahol rendszeresen számolt be iskolai dolgokról – megosztotta a világgal, hogy meleg, holtan találták szobájában. Mind családja, mind a nyomozóhatóság értetlenül áll a tragédia előtt.

Liam

Szülei és testvére beszámolója szerint semmi nem utalt arra, hogy Liam öngyilkosságon gondolkodik. Talpraesett, értelmes fiatalember volt, aki bátran kiállt másokért is. Utolsó videójában is arra bátorított mindenkit, akit iskolatársai elnyomnak, hogy védjék meg magukat a szekálókkal szemben.

Megszakad a szívem nélküled Liam. Emlékszem amikor órákon át csak ültünk a szobádban és mindenféle dolgokról beszélgettünk, aztán japánul énekeltél nekem” – írta testvére, Chelsea a közösségi médiában.

A február 17-én közzétett videóban Liam elmeséli, hogy három évvel ezelőtt jött rá arra, hogy a fiúkhoz vonzódik. „Tudom, hogy a srácok az iskolában majd csak annyit mondanak, hogy ó, haha, meleg vagy. De nem érdekel, ítélkezzenek csak. Az igaz barátaim mellettem maradnak, a hamisak pedig lekopnak.

A teljes előbújás-videó itt tekinthető meg:

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin