Színes

Nyolc évad után búcsúzik a Netflix sikersorozata

Nyolc évad után véget ér a Netflix spanyol tini-drámája, az Élite.

Az Élite eredetileg néhány munkásosztálybeli diákot követett nyomon, akik elit gimnázium világába csöppentek. Láthatjuk kapcsolataik alakulását nemcsak egymással, hanem az iskola gazdagabb diákjaival is. Emellett a sorozat széles körben ismert a queer tinik ábrázolásáról, nem véletlen, hogy a rajongók hamar beleszerettek az első három évadban Omarba (Omar Ayuso) és Anderbe (Arón Piper), akiknek a párkapcsolata a szemünk előtt bontakozott ki.

Míg Ander azóta elhagyta a sorozatot, Omar visszatér a sorozat ma debütáló 7. évadában. De az Élite ötéves pályafutása során számos más queer karaktert és kapcsolatot is bemutatott.

Most forgatjuk a nyolcadik évadot, amely az Élite utolsó évada lesz. Nagyszerű végállomáshoz érkezünk” – mondta nemrég egy sajtótájékoztatón Carlos Montero. „Jaime (Vaca, a 7. évad társ-alkotója), a Netflix és én úgy gondoltuk, hogy itt az ideje befejezni. Ezt nagy sajnálattal mondom, mert több hihetetlen évadon vagyunk túl, amelyek során csodálatos színészekkel találkoztam, minden olyan rendezővel dolgoztunk, akivel szerettünk volna, és abban a luxusban volt részünk, hogy az elmúlt két évadban Maribel is velünk volt. Az Élite mindenkinek megváltoztatta az életét, vannak színészek, akik velünk kezdték, és ez volt az ugródeszkájuk ahhoz, hogy most világsztárok legyenek. (…) büszkeséggel tölt el, hogy hozzájárulhattam a sikerükhöz, és tudom, hogy szerte a világon látták őket a nézők, és tetszettek nekik.

A sorozat hetedik évada Magyarországról is elérhető, íme a trailere:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin