Kultúra

A Nickelodeonon bemutatkozott az első meleg házaspár

A Nickelodeon mérföldkőhöz érkezett el, hiszen bemutatták a rajzfilm-történelem első meleg házaspárját.

Az idén indult The Loud House című sorozatban talán a lehető legklasszabb módon hozták be a meleg házaspárt. A mese egy 11 éves srácról, Lincoln Loudról szól, akinek még van 10 lánytestvére. A legutóbbi részben Lincoln legjobb barátja jött át egy ottalvós bulira, és ekkor derült ki, hogy Clyde McBride-nak két apukája van.

Screen-Shot-2016-07-18-at-1_640x345_acf_cropped

Na de, hogy is történt ez pontosan? Lincoln és Clyde walkie-talkie-n számoltak vissza, majd Lincoln, mielőtt ajtót nyitott volna barátjának azt mondta: „Ideje történelmet csinálni.” Egy finom utalás a műsoron belül a tényleges történelmi pillanatra.

És a szülők szexualitása csak és kizárólag itt lényeges. Hiszen ez után az következik, hogy Lincoln kezébe nyomnak egy csomó dolgot: inhalátort, párátlanítót, allergia elleni gyógyszereket, valamint egy listát sürgősségi telefonszámokkal: étterem, mozi, benzinkút.

Screen-Shot-2016-07-18-at-1.36.58-PM

Ez a jelenet már számtalanszor el volt játszva már heteroszexuális szülőkkel, az eltérés ebben a sorozatban csak annyiból állt, hogy Mr McBride és Mr. McBride-ként üdvözölte őket Lincoln a Mr. McBride és Mrs. McBride helyett.

Az LMBT-reprezentáció felszökőben van a Nickelodeonon: RuPaul feltűnt a Bubble Guppies című sorozatban, valamint láthattunk, ahogy egy leszbikus szerelem szökken szárba a Korra legendája című szériában.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin