HírekPride

Nagykövet lett Neil Patrick Harris

Idén nem más, mint az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris lett a június 14-i Tel-Aviv Pride nemzetközi nagykövete.

A hivatalos bejelentést az izraeli idegenforgalmi minisztérium tette meg, melyből megtudhatjuk, hogy Neil Patrick Harris nem egyedül tesz eleget kötelességének: vele tart férje, David Burtka és nyolcéves ikreik, Harper és Gideon is – írja a Pink News.

 

Neil Patrick Harris

 

Tel-Aviv az LMBTQ-közösség elfogadás és a feléjük mutatott nyitottság szimbólumává vált a világban. Megtiszteltetés, hogy Izraelbe látogathatunk, és részt vehetünk egy ilyen csodálatos ünnepségen, és hogy kiállhatunk Izrael és a világ LMBTQ-közösségéért, főleg mivel ebben az évben van a Stonewall-lázadás 50. évfordulója” – nyilatkozta Harris egy közleményben.

A színésznek igaza volt, amikor az elfogadás és nyitottság szimbólumának hívta Tel-Avivot, hiszen a világ egyik leginkáb LMBTQ-barát városának számít a Közel-Keleten. A homoszexualitást már 1988-ban dekriminalizálták, és a queer közösség elleni diszkriminációt 1992-ben szüntették meg. A nyíltan LMBTQ-emberek is szolgálhatnak a hadseregben, és 2008 óta az azonos nemű párok is fogadhatnak örökbe gyermeket.

Apropó gyerekek…

 

Neil Patrick Harris ikrei egyszerűen elragadóak

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin