Lifestyle

Mindenkit vár az Atlasz szegedi sporttábora!

Az Atlasz Sportegyesületnél hosszú évek óta hagyomány, hogy tavasszal és ősszel tábort szerveznek a magyarországi LMBTQ-közösségnek. A helyszín és a rendelkezésre álló sportágak mindig változnak (e sorok írója korábban például a székesfehérvári és debreceni programon vett részt), az idén októberi választás pedig Szegedre esett. De ami még ennél is jobb hír, hogy megnyílt rá a jelentkezés!

 

 

A tábor időpontja:2018. október 20-23. (szombat-kedd), de már pénteken lent lehet aludni a  Tisza Alfa Hotelben, amely kétágyas szobákat kínál. A résztvevők összesen 6 sportágban edzhetnek és próbálhatják ki magukat:  lehet majd úszni, fallabdázni, tollaslabdázni, futni, táncolni, focizni és fitneszezni.

Emellett lesz még éjszakai fürdőzés, látogatás a szegedi új zsinagógába, szombat este egy kis bulit, közös ebédek és vacsorák, valamint persze fantasztikus, sokszínű társaság!

A részletes tájélkoztató füzetet ezen a linken éred el, jelentkezni pedig az alábbi linkent tudsz: Jelentkezés az Atlasz Sporttáborba

Ne feledd: a táborra 2018. október 5-ig tudsz jelentkezni!

Magazinunk interjúját az Atlasz Sportegyesület társügyvivőjével, Manheim Istvánnal a szervezetről és a jövőbeli tervekről pedig itt olvashatod:

https://humenonline.hu/sporttal-melegekert-interju-manheim-istvannal-az-atlasz-sportegyesulet-tarsugyvivojevel/

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin