Lifestyle

Mindenkit elvarázsolt a meleg pár hindu esküvője

 

A hetekben tartotta hagyományos hindu esküvőjét két férfi az Amerikai Egyesült Államokban, sokak szívét elnyerve különleges esküvői képeikkel. Amit Shah és Aditya Madiraju idén már tartottak egy esküvőt a New York-i városháza épületében, de mindenféleképpen szerették volna, ha vallásuk is részese lehet életük talán egyik legszebb napjának. Ennek eredményeként jött létre különleges hindu esküvőjük, melyen családjaik és barátaik is részt vettek.

Madiraju elárulta a Pink News-nak, hogy kedvesével 2016 óta alkotnak egy párt, és mindkettejük családja támogatja őket a legelső naptól kezdve. Egy másik interjúban arra is reagáltak, hogy mennyire népszerűek lettek az esküvőn készített képek.

 

 

„Nagyon sokat jelent a közösségünknek, hogy a szertartást egy templomban tarthattuk hindu körülmények között. Nem hiszem, hogy gondoltunk-e arra, vagy mertük-e remélni, hogy ilyen nagy hatással lesz az esküvőnk másokra. Rengeteg visszajelzést kaptunk, miután közzétettük a fotókat, és megtisztelő érzés, hogy megoszthattuk történetünket a világgal. Úgy tűnik, az embereknek hallaniuk kell a hasonló történeteket ahhoz, hogy erőt merítsenek, mi pedig izgatottak vagyunk, amiért inspirációul szolgálhatunk másoknak. […] Nem gondoltunk arra, hogy egy egyszerű templomi esküvő ekkora hatással lehet az emberekre világszerte. Nincsen semmiféle titka az elfogadásnak, a toleranciának vagy a boldogságnak. Csupán meg kell találnod a megfelelő embert, akivel megteheted az első lépést. Engedd, hogy az igaz szerelem magáért beszéljen. Remélem, hogy a történetünk például szolgál majd az elfogadásra és a változásra. Ennek fontos része, hogy a családok támogassák egymást, és segítsenek más szülőknek megérteni és elfogadni saját gyermekeiket.”

 

 

Úgy tűnik, India lassan, de biztosan halad az egyenlőség felé, hiszen bár a legfelsőbb bíróság elutasította az egyenlő házasságot, a tavalyi évben sikerült eltörölniük az azonos nemű párok szexuális kapcsolatának büntethetőségét, és az országban először egy hindu transznemű nő menyasszonyként vehetett részt esküvőjén.
 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin