Hírek

Miley Cyrus: Pánszexuális vagyok!

Pánszexuális. Azon fogalmak közé tartozik, amelynek definiálása még egy magát melegnek, leszbikusnak, vagy transzneműnek valló személy számára is könnyen fejtörést okozhat. Az Idegen Szavak Gyűjteménye szerint pánszexuális az a személy, aki „a nemet és nemi irányultságot lényegtelennek érezve képes szexuális vonzódást, szerelmet érezni egy másik személy iránt.” A pánszexuálisok gendervakokként is szoktak magukra utalni

Az Elle magazinnak adott interjúja alapján e személyek egyike az amerikai énekesnő, Miley Cyrus is. Úgy véli, ha már mindenképp címkézni kellene őt, ez lenne a legideálisabb. Ugyanis nem állítja, hogy csak a heteroszexuális férfiakhoz vonzódik, de azt sem, hogy biszexuális lenne.

Miley Cyrus

Nyitott vagyok mindenkire. Pánszexuális vagyok. Huszonkét évesen randikra járok, szinte kéthetente változtatok a stílusomon, de elégedett vagyok így magammal.” Cyrus már júliusban is nyilatkozott arról, hogy érzelmileg és szexuálisan nagyon sokféle ember meg tudja érinteni, függetlenül a nemi identitásától, szexuális orientációjától, vagy akár korától.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin