Színes

Meleg rendezőt kapott a Sikoly folytatása

Van kedvenc horrorfilmed meleg rendezőtől? Ha a válaszod igen és a Christopher Landon által rendezett Happy Death Day, vagy a Freaky jut róla eszedbe, akkor remek hírünk van! Landon ugyanis, aki a horrorkomédiákat rendezte, most a világ egyik legnagyobb horror-franchise-ának irányába mozdul.

A Sikoly-széria előző két fiilmjét a Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gilllett, más néven a Radio Silence filmes duó rendezte, és több éves filmszünet után újjáélesztették a franchise-t. A duó egyik érdeme, hogy bevezette az új „Core Four” karaktereket, akiket Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding színészek alakítottak.

A 2022-es Sikoly egyik emlékezetes tulajdonsága, hogy bemutatta Mindy Meeks-Martin karakterét. A karaktert Jasmin Savoy Brown nyíltan leszbikus színésznő játssza, a karakter az eredeti Scream karakter Randy Meeks unokahúga, és az első igazoltan LMBTQ-karakter a franchise-ban.

 

 

Most pedig Landon, aki nyíltan meleg rendező, átveszi a stafétabotot. Bár Landon általában nemcsak rendezi, hanem ő maga írja is a filmjei forgatókönyvét, azt egyelőre nem tudni, hogy a készülő Sikoly folytatásánál is ez e a helyzet. Az előző két filmet James Vanderbilt és Guy Busick írta.

A meleg rendezővel a franchise bizonyos értelemben visszatér a gyökereihez. Az eredeti négy Sikoly-filmet Wes Craven rendezésében a meleg forgatókönyvíró, Kevin Williamson írta.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin