Színes

Meleg pár válásáról szól a következő queer film

Megérkezett az Our Son első trailere!

A Bill Oliver és Peter Nickowitz által írt és rendezett film Gabriel (Billy Porter) és Nicky (Luke Evans), egy meleg pár történetét meséli el, akik együtt nevelik gyermeküket. A dolgok azonban korántsem tökéletesek a házasságukban, amelyet válás fenyeget.

Nagyon utálom, amikor a barátaink előtt vitatkozol velem” – mondja Gabriel a trailerben. „Nem érzem azt, hogy partnerek lennénk, és már régóta nem is vagyunk azok.

 

 

A trailer további része a pár kihívásait mutatja be, akiknek közös gyermekük van, és válófélben vannak. Az egyik jelenetben Nicky kiabál, hogy ő a biológiai szülője a gyermeküknek, de azt mondják neki, hogy a törvény szerint ő és Gabriel egyaránt törvényes szülők. Egy másik jelenetben Gabriel azzal vádolja Nickyt, hogy valójában nem is kötődik a gyerekükhöz.

Más bírósági jelenetek azt sugallják, hogy a két szereplő között felügyeleti joggal kapcsolatos csata fog kialakulni, mivel látszólag a gyermekük elsődleges felügyeleti jogáért harcolnak. Fiukat, Owent a fiatal színész, Christopher Woodley alakítja. A további főbb szerepeket Andrew Rannells, Isaac Cole Powell, Robin Weigert, Kate Burton, Phylicia Rashad, Francis Jue és Emily Donahoe játszák.

A házassági egyenlőség kiharcolásával megjelent az azonos nemű párok válásának jelensége is. Mivel az elmúlt években elsősorban romantikus komédiák jelentek meg queer kategóriában, így a december első felében megjelenő Our Son határozottan kiemelkedik a sorból.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin