Hírek

Meleg orgiát rendezett a királynő jachtján Diana hercegnő volt komornyikja

Egy nappal azután, hogy a néhai Diana hercegnő komornyikja a nyilvánosság elé állt azzal, hogy mivel meleg, így 32 év házasság után elvált feleségétől és hamarosan férjhez megy, a The Sun napilap kiderítette, hogy Paul Burrell korábban sem vetette meg a férfiak intim társaságát.

A komornyik könyvet is írt a hercegnő mellett töltött évekről

Gátlástalansága hajdanán odáig fajult, hogy egy alkalommal a királynő jachtján, a Royal Yacht Britannián szervezett orgiát. A királynő, miután tudomást szerzett az esetről, természetesen egyáltalán nem nézte jó szemmel a kicsapongást, de míg az orgián részt vevő másik tíz férfi – akik nem mellesleg a haditengerészetnél szolgáltak – ellen fegyelmi eljárás indult, addig Burrell megúszta elbeszélgetéssel és dorgálással.

A most 57 éves férfi homoszexualitását évtizedeken át titkolta családja és barátai elől, állítólag egyedül Diana hercegnő volt az, akivel megosztotta. Először akkor került a figyelem középpontjába, amikor A Royal Duty címmel megírta visszaemlékezését a hercegnő mellett töltött időkről.

Noha két fia is csak pár hónappal ezelőtt tudta meg, hogy édesapjuk a férfiakhoz vonzódik, családja örömét fejezte ki, amiért megtalálta a boldogságot és támogatják új házasságkötését.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin