Hírek

Meleg nyusziról szóló mesekönyvet adományoztak az amerikai alelnök felesége homofób iskolájának

Egy LMBTQ öngyilkosság-megelőző jótékonysági csoport 100 darab könyvet küldött annak az iskolának, melynek frissen belépett tanára nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok alelnökének felesége, Karen Pence.

Jobban fogy a meleg nyusziról szóló könyv, mint a homofób amerikai alelnök mesekönyve

Az észak-karolinai keresztény iskolában Karen Pence művészetet oktat majd és az intézmény „érdekessége”, hogy szigorúan elítéli homo- bi- és transzszexualitást.

A Trevor Project most elküldte nekik a John Oliver népszerű televíziós személyiség által is népszerűsített mesekönyv 100 példányát.

Az adomány pikantériája, hogy az Egy nap Marlon Bundo életében című könyv valójában kiparodizál egy olyan gyerekkönyvet, melyet maga Karen Pence illusztrált, a lánya írt, és az alelnöki család nyuláról szól. Az új verzióban Marlon Bundo életébe a szerelem is beköltözik, elénk tárja kapcsolatát egy másik hím nyúllal, Wesley-vel. Sőt, e kötet népszerűbb is az eredetinél.

Jobban fogy a meleg nyusziról szóló könyv, mint a homofób amerikai alelnök mesekönyve

Azt reméljük, hogy az Immanuel Keresztény Iskola hamarosan elfogadja az LMBTQ fiatalokat, és megkönnyíti beilleszkedésüket egy olyan környezetben, ahol biztonságban érezhetik magukat és szeretetben élhetnek” – nyilatkozta Amit Paley, A Trevor Project ügyvezető igazgatója.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin