Lifestyle

Megújult formában várnak az Atlasz Sportegyesület úszásórái

Megújult formában indul újra az Atlasz úszó szakosztálya! Új edző, egyéni célok és szintek, sok technika, 10 alkalmas kurzus. Nézzük a részleteket!

Már csak néhány hetet kell várni, és megújult formában indítja újra az Atlasz úszás edzéseit. Az elmúlt hetek-hónapok az építkezéssel és az útkereséssel teltek, a szervezők erőt és ötleteket gyűjtöttek, hogy megújítsák a szakosztály életét.

Egy csokorba most összeszedtük, mi változik május közepétől:

  • Új edzővel, Norbival folytatódnak az edzések. Pár hete tartott próbaórát, és meggyőzte a keménymagot;
  • Az órák során elsősorban a kezdőkre fókuszálnak (40 perc csak az övék lesz), sok technikázással. A haladók nagyobb részben Norbi edzésterve alapján úsznak majd, az utolsó 20 perc lesz az ő idejük az edzővel.
  • Az úszástudást szintekre osztják, hogy Norbi mindenkire a saját tudása szerint tudjon fókuszálni.
  • Mindenkinek saját célkitűzése lesz/lehet, ami segít a motivációban és a fejlődésben (pl. megtanulni gyorsúszni, javítani a pillangó lábtempót, de a haladókkal megpróbálják idén átúszni a Balatont). Ebben Norbi is támogat majd;
  • A jövőben 10 alkalmas tanfolyamokat indítanak;
  • Továbbra is a Mányoki úti uszodába járnak.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki Norbi edzése? Gyere el 2019. május 19-én 20.00 órakor kezdődő ingyenes nyílt napra (regisztráció nem szükséges), vagy iratkozz be most az Atlasz 10 alkalmas úszó tanfolyamára! A regisztrációs link IDE kattintva érhető el.

További részletek az Atlasz honlapján IDE kattintva.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin