Színes

Megszületett Jesse Tyler Fergusonék második gyereke

Jesse Tyler Ferguson
Jesse Tyler Ferguson és férje, Justin Mikita / Fotó: BRUCE GLIKAS, WIREIMAGE

 

Jesse Tyler Ferguson, akit a Modern család Mitchelljeként ismerhettek meg a magyar nézők, Instagramon jelentette be, hogy családja új taggal bővült. A színész és férje, Justin Mikita egy kisfiú boldog szülei lettek novemberben, akit béranya hozott világra. A pár még májusban jelentette be, hogy újabb gyermekük születik.

A kisfiú a Sullivan Louis Ferguson-Mikita nevet kapta, Ferguson pedig azt írta a poszt alá, hogy „nagyon boldogok vagyunk, hogy négytagú család lettünk.” A pár az orvosuknak és a béranyának is megköszönte a segítséget.

A színész és ügyvéd férje 2013-ban házasodtak össze, első kisfiukat, Beckett Mercert 2020 júliusában ölelhették magukhoz.

A poszt alá a sorozatban Haleyt alakító Sarah Hyland is kommentelt, azt írta: „A legédesebb”. A színésznő esküvőjét idén augusztusban Ferguson vezette le.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) által megosztott bejegyzés

 

Ferguson jelenleg a Broadwayen játszik a Take Me Out című darabban, ahol a gyermek születése miatt beugró színész helyettesítte. A fenti képen a baba rugdalózóján a darabban szereplő Empires baseballcsapat logója látható.

A színészt egyébként a 11 évadot megélt Modern családban nyújtott alakításáért ötször jelölték Primetime Emmy-djra, idén pedig Tony-díjat kapott legjobb mellékszereplőként a Take Me Out-ért.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin