Itthon

Megszólalt a népszavazáson egyedülálló eredményt elérő Vassurány polgármestere

Egyedülálló népszavazási eredményével került be a hírekbe a hét elején Vassurány, ahol a valasztas.hu adatai szerint a szavazók túlnyomó többsége mind a négy kérdésre igennel szavazott.

Ez azt jelenti, hogy a vassurányiak nagy számban támogatták volna, hogy kiskorúaknak szexuális irányultságokról beszéljenek szülői jóváhagyás nélkül az iskolákban, nemi átalakító műtéteket népszerűsítsenek nekik, korlátozás nélkül szexuális médiatartalmakat valamint a nem megváltoztatásáról szóló médiatartalmakat mutassanak be nekik.

A település polgármestere, Forrai Dániel csütörtökön aztán Facebookon reagált az eredményre. „Vassurány polgármestereként és helyi lakosként határozottan elutasítom azt a magatartást, amit a helyi- és országos médiában megjelent médiaszolgáltatók által közzétett helyi népszavazási eredmények közlésére reagálva Vassurányt nem ismerő hozzászólók tanusítottak” – írja.

Vassurányban tiszteletre méltó emberek élnek, akik mindenki másnak megadják a tiszteletet, és maguk is tiszteletet érdemelnek. A mélyen bántó, becsmérlő kijelentések súlyosan sértik az itt élők becsületét, valamint aláássák Otthonunk, Vassurány jó hírét. (…) Sokfélék vagyunk. Van aki jobboldali, van aki baloldali, van akit egyáltalán nem érdekel a politika. Engem, minket nem érdekel, hogy ki-mire szavaz. Engem az érdekel, hogy a véleményéért ne legyen senki jogtalanul megbélyegezve. Mi egy kis közösségként megtanultuk, hogy bár a véleményünk különbözhet, attól még szükségünk van egymásra jóban-rosszban.

A polgármester azt is hozzáteszi, hogy a népszavazás eredményével kapcsolatban sok jelzés érkezett helyiektől, akik vitatják annak pontosságát. Ezért megvizsgálják a jogszabályi lehetőségeiket, és minden szükséges lépést megtesznek annak érdekében, hogy kiderítsék, történt-e tévedés az adminisztrációs folyamat során.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin