Itthon

Van egy magyar falu, ahol majdnem mindenki igennel szavazott a népszavazási kérdésekre

Egyedülálló eredmény született a népszavazási kérdések tekintetében Vassurányban – fedezte fel a nyugat.hu. Az érvényesen szavazók több mint 90 százaléka ugyanis igennel válaszolt mind a négy kérdésre, miközben a népszavazást kezdeményező kormány a nem válaszok mellett kampányolt. A részletes eredmények megtekinthetőek a valasztas.hu oldalán.

Ez azt jelenti, hogy a vassurányiak nagy számban támogatták volna, hogy kiskorúaknak szexuális irányultságokról beszéljenek szülői jóváhagyás nélkül az iskolákban, nemi átalakító műtéteket népszerűsítsenek nekik, korlátozás nélkül szexuális médiatartalmakat valamint a nem megváltoztatásáról szóló médiatartalmakat mutassanak be nekik.

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök tegnap nemzetközi sajtótájékoztatót tartott, ahol kijelentette, hogy szerinte nagyszerű eredményt értek el a népszavazáson. Annak ellenére is, hogy mintegy kétmillió állampolgár érvénytelen szavazatával jelezte: nem értenek egyet a kérdésekkel. Civil szervezetek ezért a propagandatörvény visszavonását követelik.

 

Civil szervezetek: Elbukott a népszavazás, vissza kell vonni a propagandatörvényt

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb