Színes

Megérkeztek a terhes férfiak az Apple legújabb iOS frissítésével

Az Apple hétfőn kiadta az iOS 15.4-es verzióját, ami 37 vadonatúj emojit tartalmaz. A CNET jelentése szerint a szoftverfrissítés, amely Siri gendersemleges, Quinn névre keresztelt változatát is bevezette, tartalmazza az összes olyan új emojit, amelyet először tavaly júliusban lengettek be, beleértve a terhes férfi ikonját.

Ez a 2017-es iOS 11.1 óta a legnagyobb számú új emoji egyidejű kiadása. A fantázia teremtmények alkategóriában van Olvadó arc, Harapós ajkak, Bab, és egy új Troll is. Az iOS 15.4 emellett például hét új kézmozdulatot tartalmaz, valamint egy új kézfogás-bőrtónus módosítót, amely 20 különböző bőrszín-változatot kínál a két kéz számára.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

📙 Emojipedia 🇺🇦🌻 (@emojipedia) által megosztott bejegyzés

 

A többi emoji között szerepel két kézzel eltakart arc, könnyeit visszatartó, egy üres fészek, valamint egy fészek tojásokkal. Van még egy játszótéri csúszda, egy röntgen, egy mankó és diszkógömb is.

Egyesek szerint egyébként a terhes férfi emojija úgynevezett food babyként is értelmezhető, azaz az illető nem terhes, hanem annyit evett, hogy csak terhesnek tűnik.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin