Lifestyle

Már hivatalos: Angliában is indul RuPaul’s Drag Race!

Míg leplezetlen izgalommal várjuk a RuPaul’s Drag Race drag queen verseny All Stars 4. évadának jövő pénteki indulását (a koronáért ringbe szálló queeneknek itt lehet utánanézni), a névadó Charles RuPaul bejelentette: jövőre Nagy-Britanniában is kezdetét veszi a tehetségkutató műsor!

 

Az All Stars 4. indulói

 

A nyolc epizódra tervezett show-nak a BBC hármas csatornája ad majd otthont és a producerek már most várják a hazai drag queen szcéna jeles képviselőinek jelentkezését. RuPaul bízik benne, hogy számos brit hírességet sikerül zsűritagnak elcsábítani – az idén 10. évadát ünneplő amerikai verzióban az évek során feltűnt többek között Lady Gaga, Khloe Kardashian és Christina Aguilera -, valakit, például Meghan Markle-t akár a királyi családból is.

A forgatás helyszíne London lesz és a siker már most garantált – a műsor nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte több tízmilliós rajongói táborral rendelkezik.

Tavaly év elején Thaiföldön is leadták a helyi verzió első évadát és ha minden igaz hamarosan érkezik a második évad is!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin