Hírek

Londonban még az Uber biciklijei is pride zászlókat kaptak

Az Uber személyszállító szolgáltatás úgy döntött, Londonban különleges módon ünneplik a pride hónapot, melynek eredményét akár egy teljes évig élvezhetik az arra járók.

Az elektromos biciklik összesen tizenkét féle zászlót „szállítanak”, köztük a meleg, leszbikus, biszexuális, aszexuális, agender, fekete büszkeség, genderqueer, interszexuális, nembináris, pánszexuális, transznemű és poliszexuális zászlót – számol be a Pink News.

 

 

A zászlók mellett azonban más érdekességgel is készültek, és mindegyik bicikli tartalmaz egy cetlit, melyen egy-egy LMBTQ Uber alkalmazott, utas vagy sofőr történetét olvashatjuk, akik használják az alkalmazást.

A pride ünnepségek mindig is az Uber identitásához tartoztak már a kezdetektől fogva, de ebben az évben ez többről szól, mint a szivárvány. Összegyűjtöttük az alkalmazás használóinak és munkatársaink történetét is az LMBTQ-közösségből, hogy összesen 15 szexuális irányultság és identitás képviselőjének adhassunk hangot, megünnepelve ezzel mindenkit minden színben” – nyilatkozta Omar Gurnah, az Uber marketing vezetője.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin