Hírek

Letartóztatták a Grindren férfiakat zsaroló diákot

Egy diák több év börtönbüntetést kapott, amiért fényképeikkel zsarolt férfiakat az egyik legnépszerűbb meleg randiapplikáción, a Grindren.

A huszonkét éves Mohamed mindent előre eltervezett, amikor összebarátkozott néhány férfival az applikáción keresztül. Áldozatai mit sem sejtettek a beszélgetések közben és még meztelen fotókat is küldtek az egészségügyis hallgatónak – számol be róla az Attitude.

 

 

Miután a képek már a birtokában voltak, Mohamed két férfitól is pénzt követelt. Azzal zsarolta őket, hogy ha nem kapja meg a kívánt összeget, olyan felületen teszi közzé a képeket, ahol ismerőseik is láthatják. Egyiküket azzal is megfenyegette, hogy megmutatja a képeket a férjének. Az elkövető mindkét tettet beismerte. A bíró úgy látja: ezek az üzenetek a szadizmus és a hatalmi játék elemeit mutatják. Még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a fiú nem csupán a pénz miatt zsarolta őket.

„Az üzenetek, amelyeket áldozatainak küldött, mind azt jelzik, hogy a felettük gyakorolt hatalmát akarta éreztetni. Ha mindezt annak köszönhetjük, hogy nem sikerült feldolgoznia az érzéseit és elfogadnia a szexuális orientációját, akkor tudnia kell, hogy nem ez a helyes megoldás. Az áldozatok fenyegetve érezték magukat az üzenetváltások alkalmával. Azzal fenyegette őket, hogy nyilvánosságra hozza a képeket a családjaik, barátaik, lakótársaik, munkáltatóik és egyikük férje előtt. Minden elismerésem az áldozatoké, akik ebben a helyzetben képesek voltak vállalni nevüket és megtették a feljelentést.”

A diákot két év börtönbüntetésre ítélték, és elkobozták mobiltelefonját.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin