Hírek

Lecsukták a tinédzsert, aki el akarta vágni Grindr-randija torkát

Börtönbe került az a 19 éves brit fiatalember, aki egy, a Grindr meleg randiapplikáción keresztül megismert férfi torkát kísérelte meg elvágni első találkozásukkor. A két férfi még 2018 júliusában beszélték meg, hogy szexrandi erejéig találkoznak Leicesterben egy parkban.

A találkozás azonban horrorisztikus fordulatot vett, amikor Chad Gurney késsel nekiesett a mit sem sejtő férfinak. Az első szúrásnál csak kisebb sérülést okozott, a második támadás elől pedig már sikerült kitérnie és elmenekülnie.

 

Chad Gurney

 

Gurney sejtette, hogy ezt nem úszhatja meg szárazon, így feladta magát a rendőrségen. A hatóságok később, a házkutatás során kézzel írt jegyzeteket, listákat találtak arról, Chad milyen módszerekkel szeretne emberi életeket kioltani. Szerepelt közöttük például torokelvágás olló segítségével.

Kihallgatása során a fiú elmondta: nem ez volt az első emberölési kísérlete, korábban kétszer már tervezett hasonlót. Egyszer egy férfi mögött settenkedett a hídon, de végül nem volt bátorsága megtámadni, egy másik alkalommal hasonló randit tervezett egy elhagyatott épületnél, de az akkori partnere végül nem jelent meg.

Naplója arra utal, hogy korábban már megölt valakit, a kihallgatáson azonban hazugságnak nevezte, amit egykor lejegyzett.

A bíróság 13 év börtönbüntetésre ítélte.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb