Hírek

Különleges személy tiszteletére indul brit színekben a téli olimpián Gus Kenworthy

Az Essex megyei születésű síakrobata bejelentette, hogy a 2022-ben megrendezett téli olimpiai játékokon immáron Nagy-Britannia színeiben indul, és erre egy igazán különleges személy inspirálta.

 

Gus Kenworthy

 

Legutóbb még Gus Kenworthy színészi karrierjének indulásáról számolt be nekünk, és azóta debütált is a népszerű American Horror Story legújabb évadában. Most a huszonnyolc éves Kenworthy maga osztotta meg az információt, miszerint szülőföldje színeiben indul a 2022-ben, Pekingben megrendezett téli olimpiai játékokon, ami nagy valószínűséggel egyben az utolsó jelenése is lesz– számol be róla az Attitude.

A 2014-ben ezüst medállal gazdagodó Kenworthy bár mindeddig az USA színeiben lépett sílécre, valójában Chelmsfordben, Essex megyében született, brit útlevele van, és azt mondta, hogy ezt a fontos lépést angol édesanyja, Heather tiszteletére szeretné megtenni.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, a 2022-es pekingi téli olimpiai játékokon Nagy-Britannia csapatát fogom erősíteni. Igaz, hogy az Amerikai Egyesült Államokban nevelkedtem, de az Egyesült Királyságban születtem, és az anyukám teljes mértékben brit. Egész életemben ő volt az elsőszámú rajongóm, és mindig büszkén integetett nekem a hegy alján a csillagok és csíkok borította zászlóval, hogy támogasson olimpiai szerepléseim során. Ez alkalommal, ami nagy valószínűséggel az utolsó olimpiai szereplésem lesz, azzal szeretném viszonozni neki mindezt, hogy büszkén állok majd Nagy-Britannia színeiben, csakis érte.”

 

 

A síakrobata, aki 2015-ben coming outolt melegként, továbbra is az LMBTQ közösségért versenyez, csupán azzal a különbséggel, hogy 2022-ben Nagy-Britannia színeiben vesz részt a téli olimpiai játékokon. Az angol csapat pedig tárt karokkal várja őt, hiszen reményeik szerint Kenworthy még magasabb szintre emelheti képességeiket és eredményeiket.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin