Hírek

Külön sorozatot kap a RuPaul’s Drag Race sztárja!

A drag queen reality-talent show egyik legikonikusabb szereplőjéről Dancing Queen címmel indul dokumentumfilm-sorozat a Netflixen.

Az ötödik évad és az All Stars 2 sztárja, Alyssa Edwards máig az egyik legnagyobb közönségkedvenc a RuPaul’s Drag Race rajongói táborában. Az életéről készült 8 részes Netflix-sorozatban, mely a Dancing Queent kapta, nemcsak drag-perszónájával ismerkedhetünk meg közelebbről, de a smink és parókák alatt megbúvó Justin Johnsonnal is.

Alyssa Justinként a való életben komoly üzletember: a texasi Beyond Belief Dance Company tulajdonosa és tanára, aki – ahogyan azt a trailerből láthattuk – igencsak gazdag érzelmi életet él tanárként és magánemberként is.

Emellett ne felejtsük el, hogy drag queenként Alyssa nem csupán fenomenális előadó, de kiemelkedő drag mother is. Az Edwards családhoz olyan nemzetközi sztár drag queenek tartoznak, mint Shangela, Gia Gunn, Laganja Estranga és Vivienne Pinay – mind a négyük megfordult már RuPaul show-jában, és remélhetőleg néhány snitt erejéig ők is feltűnnek majd a kamerák előtt.

A dokumentumfilm-sorozat október 5-én debütál a Netflixen.

Addig is itt a trailer:

Forrás: Queerty

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin