Hírek

Kosarat kapott a nő egy meleg férfitól a Grindr-ön, bosszúból a meztelen fotóival zsarolta

Börtönbe került az a harmincegy éves francia nő, aki átvert egy férfit a Grindr-ön, majd miután az „kikosarazta”, bosszúhadjáratot indított ellene: ami nem csupán az üzenetküldésekben merült ki, hanem a férfi meztelen fotóit is elküldte annak családjának.

 

 

 

2017-ben Yannick Glaudin megismerkedett egy férfival a Grindr nevű applikáción, miközben a Steven St. Pier álnevet használta. A hamis névnek és a fotóknak köszönhetően Glaudin beszélgetni kezdett a férfival, akivel telefonszámot, e-mail címet és más személyes információkat cseréltek, online kapcsolatuk hat hónapig tartott. Végül az áldozat vetett véget az ismerkedésnek, ugyanis kezdte gyanítani, hogy „St. Pier” nem az, akinek mondja magát. Az elkövetkezendő hónapokban Glaudin bosszúból elkezdte zaklatni a férfit – írja az Out.

Kezdetben Glaudin fotókat és videókat küldött az áldozat mostohaapjának és barátainak, amiket a férfi korábban neki címzett. Néhány hónappal később az áldozatnak lett egy barátja, aminek következtében Glaudin új profilokat készített a közösségi oldalakon, hogy hamis rágalmakat osszon meg a párról. Egészen addig elment, hogy a férfi párját gyermekbántalmazással vádolta.

Glaudin félelemben akarta tartani a párt, ezért a házukig követte őket, és fényképeket is készített róluk, hogy bebizonyíthassa nekik, igenis követi őket. Emellett visszatért a Grindr-re is, ahol megadta az elérhetőségüket más férfiaknak, akik szex reményében bukkantak fel az ajtajukban.

„Otthon, a munkahelyemen és online is folyamatosan értek a zaklatások valakitől, aki teljes névtelenségben maradt, és ettől hatalmas sokk ért. Az elkövető azzal vádolt, hogy pedofil vagyok, több randiapplikáción is a párom és az én nevemet használta, számtalan idegent küldött a lakásunkhoz, akik szex reményében jöttek, és hazáig követett minket, fényképeket készített a bejárati ajtónkról, és ezzel hergelt minket”

– emlékezett vissza a páros egyik tagja. A két férfi azóta szakított.

Glaudin 2018-ban bűnösnek vallotta magát, mielőtt elmenekült volna Londonból Franciaországba. Elfogatóparancsot adtak ki ellene, aminek köszönhetően visszavitték Londonba, ahol őrizetbe vették. Ezután tizenkét hónap börtönbüntetésre ítélték, amiért bosszúból pornográf anyagot küldött másoknak, valamint további négy hónapot kapott az erőszakmentes zaklatásokért, és még négyet, amiért követte a párt.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin