LifestyleNyálcsorgató

Kiosztották a pucér Oscart, a filmes férfi meztelenségért járó díjat

 

 

Hatodik alkalommal osztották ki a filmes díjakat a Manatomy Awards 43 kategóriájában. A díjátadó jóval fiatalabb, mint a 92. gáláját rögtön kezdő Oscar, presztízsben sem mérhetőek egymáshoz, ráadásul a Manatomy egyetlen dologra specializálta magát: a mozi- és tévéfilmekben feltűnő férfi meztelenségre.

A díj mögött álló Mr. Man erotikus oldal képviselőjeként és a téma szakértőjeként Phil Henricks elmondta, hogy az elmúlt években érezhetően megnőtt a férfi meztelenség aránya a filmekben.

“A meztelen jelenetek évekig kizárólag a színésznőket mutatták. Ez már javában változóban van, ahogy egyre több ilyen jelenet készül férfi színészekkel is. Ezzel a díjjal azokat a színészeket ünnepeljük, akik vannak annyira tökösek, hogy meztelenre vetkőzzenek.”

 

A 43 kategóriában kiosztott díjak között a legjobb filmnek járót a francia Sauvage érdemelte ki. A Cannes-ban kisebb botrányt okozó dráma Félix Maritaud főszereplésével egy meleg férfi szexmunkás életéről szólt, a filmben pedig teljes meztelenség, valódi szexuális aktus és még egy túlméretezett butt plug is megjelent. Méghozzá tényleg akkora, hogy amikor előkerült, akkor többen kivonultak a vetítésről – és ezzel rögtön be is került a film a hírekbe.

 

 

A férfiöltözőben játszódó legjobb jelenet díját az HBO tinisorozata, az Eufória vitte az egyszerre meglobogtatott 30 farokkal – a mára ikonikusként kezelt jelenet eredeileg nyolcvannal többet tartalmazott volna, de aztán az HBO úgy döntött, harminc is megteszi, így Sam Levinson kivágta a többségét.

 

 

A legjobb szuperhős-meztelenség díját Joshua Orpin feneke hozta meg a Titánok című sorozatnak. Ha pedig már fenék, Zac Efron hátsója is különdíjat ért az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben, ami a sorozatgyilkos Ted Bundy életét dolgozta fel.

 

 

A díjazottak között található még Taron Egergon és Richard Madden csókjelenete a Rocketman című filmből, vagy ahogy Orlando Bloomot is díjazták a Carnival Row sorozatban látott meztelenkedése miatt, Daniel Craig pedig egyenesen életmű-díjat kapott.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin