Hírek

Zac Efron elmesélte, milyen volt először pasival csókolóznia

 

Zac Efront az új Baywatch-filmben megcsókolja Dwayne Johnson, akit a People magazin a világ legszexisebb pasijának választott. A filmben álruhában nőként is parádézó Efront egy tévéműsorban a csókélményről faggatták:

“Hogy őszinte legyek, először furcsa volt, hogy egy férfivel csókolózok, de végül is ízre olyan volt, mint egy Winterfresh-reklám. Vagy inkább mint egy cseresznyés szájfény, vagy valami ilyesmi. Őrült jó volt. Az jutott eszembe: Dwayne ebben is ennyire jó?! De hát ő mindenben jó. Eszméletlen csók volt, és ez úgyis rajta volt a bakancslistámon.”

 

Zac Efron Kissed The Rock and He Liked It

James Corden won’t let up on Zac Efron for details about he and The Rock’s kissing scene in “Baywatch” — going as far as asking what The Rock tastes like.

 

Baywatch (2017) – Official Trailer – Paramount Pictures

Watch the official trailer for Baywatch, starring Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera and Jon Bass. Baywatch is coming to theatres May 25, 2017! BAYWATCH follows devoted lifeguard Mitch Buchannon (Johnson) as he butts heads with a brash new recruit (Efron).

 

(GayTimes)

 

hirdetés
Previous post

Meleg miniszterelnök Írországban

Next post

Vona Gábor betiltaná a Pride-ot, de a Jobbik látszólag már kevésbé homofób