Lifestyle

Kiderült, melyik színésznőbe volt belezúgva Angelina Jolie fiatalon

Hamarosan érkezik a mozikba (a magyar mozikba október 17-től) a Demóna: A sötétség úrnője című film, amelynek apropóján a benne szereplő színészek számos interjút adnak mostanában. Közülük is figyelemre méltó az, amelyet Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer és Elle Fanning, a három női főszereplő adott az Access-nek.

A beszélgetés során szóba került, hogy kinek kik voltak a nagy plátói szerelmei és Angelina Jolie-ból kitört a közle 40 éve őrzött titok – bizony a tőle eggyel arrébb ülő Michelle Pfeifferbe alaposan bele volt zúgva tinédzserkorában. Láthatóan most, a kamerák előtt is kitört belőle egyfajta kislányos rajongás, még az interjút készítőbe is belefojtotta a kérdést – mikor ő már más témára terelte volna a témát, Jolie elmondta, hogy nemcsak a Grease folytatásában, de több más filmben is nagyon dögösnek találta Pfeiffert.

Az interjú vonatkozó, angol nyelvű része itt tekinthető meg:

 

 

Bár Jolie szerelmi életéből elsősorban volt férjeit szokták kiemelni (Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton és Brad Pitt), érdemes megemlíteni, hogy a kilencvenes években randevúzott Jenny Shimizu szupermodellel is.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin