Nagyvilág

Ismerd meg az első spanyol Drag Race versenyzőit!

Május 30-án, vasárnap lesz a Drag Race España című reality show premiere, amellyel a nagysikerű Drag Race franchise újabb, ezúttal európai terjeszkedésének lehetünk szemtanúi. Thaiföld, az Egyesült Királyság, Kanada, Hollandia és Ausztrália után a hét végén Spanyolországban is kezdetét veszi a koronáért vívott verseny.

Az első évad 10 indulóját a WOW Presents YouTube-csatornáján már korábban bemutatták, ám akkor a nevükön kívül gyakorlatilag semmi nem derült ki róluk. Ezt pótolja a legújabb videó, amelyben különböző kérdésekre válaszolva mindannyian mesélnek kicsit magukról.

A felvételhez van angol felirat, amelyet a vezérlőn lehet bekapcsolni.

 

 

A Drag Race-család magyarországi rajongói a hétről hétre érkező epizódokat a WOW Presents Plus streaming szolgáltató oldalán követhetik nyomon angol, spanyol és portugál felirattal.

A Drag Race España házigazdája a spanyol drag legenda Supremme de Luxe, akit Javier Calvo televíziós személyiség, Ana Locking divattervező és Javier Ambrossi színész segít majd a zsűrizésben. A verseny győztese 30 ezer eurós pénznyereménnyel távozhat.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin