Hírek

Ingyen sörrel várta a Stonewall Inn vendégeit az amerikai elnökjelölt

Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok volt alelnöke és jelenlegi elnökjelölt a Stonewall Innben ünnepelte a lázadás 50. évfordulóját, és ezzel együtt magát a Pride Hónapot is. Azonban nem csupán egy egyszerű látogatásról volt szó, de Biden meghívta egy-egy sörre a bár vendégeit.

A Pink News cikkéből kiderül, hogy Biden a kiszolgálás mellett elcsevegett, szelfizett a vendégekkel, sőt, akadtak diákok, akiknek még igazolta is az iskolából való távollétüket, míg ők a Stonewall Innben tartózkodtak. A bárban tett látogatásán talán nem is kellene meglepődnünk, hiszen Biden már Obama elnöksége idején is sokat tett az LMBTQ-közösségért, amit a jövőben elnökként is folytatni szeretne, és mint elnökjelölt még többet ígérhet a közösség számára.

A minap ellátogattam a Stonewall Innbe, hogy megünnepeljem a Pride Hónapot ott, ahol a mozgalom 50 évvel ezelőtt kezdődött. […] Hiába a nehezen elért győzelem, melyet megünnepelhetünk, amiért a dolgok jobbak lettek, a harc még koránt sem ért véget. Össze kell fognunk, hogy kiálljunk a hatalmi visszaélések ellen, és megbizonyosodjunk arról, hogy mindenkit méltósággal kezelnek, és hogy együttes erővel harcolhassunk az egyenlőségért.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin