Hírek

Így válaszoltak Obamáék egy leszbikus pár meghívására

Chelsea Roden és Lisa Hirschpek úgy döntöttek, a megmaradt esküvői meghívóikat nem hagyják kárba veszni, hanem inkább meghívnak még egy pár illusztris vendéget a nagy napra – például az USA elnökét.

lisachelsea

Az amerikai Chelsea és a német Lisa 2011 óta alkotnak egy párt; a távkapcsolat miatt azonban kezdetben nem nagyon gondolkodtak a házasságon. Aztán egyre több szó esett a házassági egyenlőségről, és jött az egész USA-ra kiterjesztett tavalyi törvény, ami befészkelte magát a gondolataikba. így aztán úgy döntöttek, idén összeházasodnak.

Habár az elnöki pár nem fog megjelenni a két lány esküvőjén, mégis nagyon figyelmes dolog tőlük, hogy személyes gratulációval válaszoltak Chelsea-nek és Lisának. Az általuk küldött üdvözlőlapon ez állt: „Gratulálunk az esküvőtökhöz. Reméljük, hogy szeretetben, nevetéssel és boldogságban telnek a napjaitok. A legjobbakat kívánjuk arra a hosszú útra, amire most együtt léptek rá, és reméljük, hogy a kettőtök közötti kapocs minden egyes évvel csak erősödni fog.” 

obamas

„Ngyon édes dolog tőlük, hogy válaszoltak” – mondta Chelsea. – „Mindenképpen be kéne kereteztetnünk vagy legalább eltenni egy albumba – vagy akár a vízumkérelmünkhöz is csatolhatnám!”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin