Hírek

Heterók a Grindr randiapp új tulajdonosai

608 millió dollárért (átszámítva 180 milliárd forintért) kelt el márciusban a Grindr meleg randiapp 98.59 százaléka. Az addigi tulajdonosnak, a kínai Kunlunnak volt néhány izzasztó pillanata, a szövetségi nyomozástól kezdve a létszámleépítéseken át a cégen belüli fejetlenségekig. A legnagyobb botrányt pedig az okozta, amikor az app kínai elnöke, Scott Chen azt találta írni egy Facebook posztban, hogy „a házasságnak egy férfi és egy nő között kellene köttetnie”.

Az új tulajdonos az amerikai San Vicente Acquisition LLC lett, amelynek élén három férfi áll: Jeff Bonforte, Rick Marini és Gary Hsueh. A többek között a Yahoo!-tól és Flickrtől érkező férfiak korábban is tettek kísérletet a felvásárlásra, akkor azonban nem jártak sikerrel. Ennél több információ azonban mostanáig nem is nagyon állt rendelkezésre, így azt sem lehetett tudni, vajon mi a szexuális orientációja a Grindr új vezetőinek.

 

 

Mostmár azonban javarészt ez sem titok, az Attitude magazin ugyanis utánajárt méghozzá így: megkérdezték őket. Hsueh-t nem sikerült elérni, Bonforte és Marini azonban készséggel válaszoltak: elmondták, hogy mindketten heteroszexuálisok, azonban támogatói és szövetségesei az LMBTQ-közösségnek.

Nem gondolom, hogy melegnek kell ahhoz lenni, hogy erős, egészséges és biztonságos LMBTQ-közösséget akarjunk” – nyilatkozta Bonoforte. „És a Grindr szerepét pontosan ebben látjuk.” A rövidtávú célok között szerepel a cyberbiztonság javítása, több LMBTQ-alkalmazott felvétele és a felhasználói élmény javítása.

Szeretném, ha ez a hely mindenki számára pozitív élmény lenne, nemcsak azoknak, akik jóképűek és egyébként is könnyebb dolguk van a mindennapokban. Mindenki számára működnie kell. A szerelem az szerelem. Ezen fogunk dolgozni” – tette hozzá Marini.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin